Casa i pou amb accés a tots els pisos

Una casa de Sanaüja

Avui, ja només puc volar. 

S'ha acabat de caminar, d'anar amb bici, d'anar amb cotxe, d'anar amb tren  o amb avió.  Doncs com que no hi ha cap més sortida: volaré.

Volaré cap a les balconades antigues, fins a trobar les veus d'infants que juguen entre el blat de moro penjat que s'asseca al sol i a l'aire.  Els miraré jugar, mentre sento el soroll de la corriola del pou que no para amunt i avall, sobretot quan s'acosta l'hora de fer el dinar  i el repicar de la galleda  i l'alegria de l'aigua.

Volaré tambe vora els amics que han quedat lluny.  "Trigarem a veure'ns"  em deia ahir una amiga, amb qui només ens separa una horeta escassa de cotxe. Volaré al teu jardí, també, per veure't com cuides el teu petit hortet i com el sol que tant t'estimes t'acarona la pell.

Volaré cap al passat, cap al present i cap al futur...  qui podria imperdir-nos-ho?


Comentaris

  1. Estem confinats físicament però de cap manera ho estem mentalment. Com dius, ningú altre ens pot impedir volar mentalment allà on vulguem (en l'espai i en el temps) però el més important és que no ens ho impedim tampoc nosaltres mateixos. Deixem volar el pensament més enllà del confinament i més enllà del virus, jo crec que és una bona recepta per suportar millor tot això que estem passant i la nostra salut emocional ens ho agrairà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sir, Mc, hem desconnectar una mica, perquè no pot ser estar pendent 24'hores al dia, de tot això. Al menys mentre estiguem sans i bons.

      Elimina
  2. Sempre ens quedarà volar amb la imaginació, això no està en absolut prohibit!

    ResponElimina
  3. Només el desànim pot tallar-nos les ales de la imaginació per volar ben alt, cap allà on vulguem. Intentem protegir-nos-en, que el positivisme li guanyi la batalla a aquest enemic tan silenciós com els virus...
    Una abraçada gran, Carme. És molt grat saber que hi sou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una abraçada, Montse. És molt grat, tornar-vos a veure més per aquí.

      Elimina
  4. Volarem tots, no ens en queda altra. Crec, de tota manera, que hem volat sempre. Tal com diu McAbeu deixem volar el pensament. Ens ajudarà amb tot plegat.
    Cuida't.
    Abraçades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó. Hem volat sempre, però ara ens,fa més falta que mai. Cuida't molt.

      Elimina
  5. O volem la nostre imaginació o ens quedem aturats en el temps. Crec que el nostre cervell aquests dies també està en descontaminació.
    Volem, ben alt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als nostres cervells potserels anirà bé una aturada. Esperem que sàpiguen adaptar-se.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars