La Tremblade - caseta



Potser sí que seria fàcil tancar portes i finestres i quedar-me en el meu petit espai de colors acollidors, deixant la bellesa de l'arbust florit a fora, rere les cortines, talment com si no hi fos. Però sé que hi és i el tancament seria d'una facilitat malaguanyada. Com si es perdessin molts bocins de vida.

Comentaris

  1. Però l'entorn convida a sortir tard o d'hora, segur que es recuperaran els bocins de vida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'entorn d'una manera o altra sempre ens tempta, tens raó.

      Elimina
  2. Quan hi ha una bona vista és difícil tancar les finestres...

    ResponElimina
  3. L'espectador des de fora la caseta es pot fer la mateixa pregunta que, també val per a moltes persones i que té la resposta feta: la bellesa és a l'interior?

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una bona pregunta i un canvi de punt de vista absolutament necessari. No ens hem de deixar perdre mai la bellesa interior.

      Elimina
  4. Aquestes casetes pots endur-te-les de vacances si vols, són molt amanoses.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em faig fixar si tenia rodes... he, he, he. M'encanta que m'hagis recordat l'adjectiun"amanoses". Abans ho dèiem molt, la meva família i la mare sobretot i ara cau en desús. Gràcies!

      Elimina
  5. Molt d'acord amb el teu bell text, Carme. Sovint necessitem tancar portes i carregar piles. Tard o d'hora per acabar sortint i segur que apreciant de nou tot lo bo que hi ha a l'exterior. Un plaer, després de tant de no fer-ho, tornar a passar per casa teva. Una aferrada :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per passar, Caterina! A tot arreu hi ha coses bones, i jo, a vegades tonc tendència al tancament. Va per èpoques, també! Una aferrada molt forta.

      Elimina
  6. Quina caseta més bufona, sembla una de les mini-casa que ara estan tan de moda als estats units...Algunes tenen rodes i te la pots endur on vulguis, com els cargols...Millor portes i finestres obertes, per estar més en contacte amb la natura!
    Bon vespre, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, n'hi havia moltes a la vora d'un canal on fan molta recollida de musclos. Crec que en general no ho viuen, són per les eines i els estris de pesca, però en algunes sí que semblava que hi havia una vida quotidiana. Bon vespre, M Roser.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars