Que tingueu un Bon Any

Bon any 2019!!!

La primera bona notícia i la primera il·lusió de l'any és el pilonet de llibres que tinc preparat. I la vostra?

Si algú vol veure les meves lectures del 2018 són aquí

Comentaris

  1. És una il·lusió que compartim, aquesta de tenir previstes algunes bones lectures perquè ens acompanyin durant l'any que ve. I a més, en el meu cas, també en comparteixo algunes concretes del teu pilonet. Ja tinc en el punt de mira les tres de sota i també m'ha interessat la primera de dalt de tot que és una edició que no coneixia. Ara he vist que és un recull dels relats breus de Calders, segur que t'ho passaràs molt bé llegint-los.

    He anat a repassar la teva llista de lectures del 2018 i he trobat 7 coincidències. Cinc enguany mateix (Jo sóc aquell que va matar Franco, A la caça de l'ovella, Que diuen els ocells?, Els estranys i Apleganúvols) i dues en anys anteriors (Bones notícies de Sister i Quan arriba la penombra). Per cert, a aquest últim no li has donat cap *. Això vol dir que no t'ha agradat gens?

    Desitjo que aquest pilonet creixi molt aquest 2019 i que, a més. l'any nou et porti el millor possible. Feliç 2019!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada que compartim alguns llibres del pilonet, ja que així després podem comentar-los, Mc!

      Ja vaig veure, a casa, que aquests Contes portàtils del Calders, no eren pas inèdits, sinó un recull de contes que ja havien sortit en altres reculls diferents, però no hi fa res, repetir Calders sempre és un plaer i segurament algun n'hi haurà que no he llegit encara. Però així d'emtrada, aquest títol em va encantar.

      Gràcies per avisar-me que alguns llibres no tenen cap *. A vegades m'oblido de posar-los i a vegades, espero una mica, perquè quan acabo de llegir un llibre, si no m'ha agradat molt o força, a vegades em costa de valorar. Quan arriba la penombra, la veritat, tot i la meva admiració per en Jaume Cabré, no em va acabar d'entrar, no em va entusiasmar, però tant com dir que no em va agradar gens, tampoc. Ara li posaré ***.

      Feliç 2019, Mc!

      Elimina
  2. Que l'any 2019 sigui l'any ens guanyem la nostra llibertat. Molt bon any, Carme!

    ResponElimina
  3. Primerament, deixa'm desitjar-te un molt bon 2019, espero seguir-lo compartint virtualment amb tu.

    Sobre la teva llista, que ja vaig tafanejar l'altre dia, ja te'n parlo en un comentari, no sé si al Llibres o a les respostes del Bona nit. Hi he trobat 8 coincidències, ja t'ho dic allà, si no m'equivoco. Per això comento més aviat el pilonet il·lusionant. Dos ja els he llegit, Murakami i Orriols, i els dos de la Care Santos ja esperen torn. També he pensat que potser ja és hora de llegir la Marta Rojals, si no és aquest 2019 serà propòsit pel 2020. Però no començaré per aquest, és clar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon any, per a tu també, XeXu, amb el desig conjunt de continuar compartint moltes coses pels aquí, pels blogs.

      Jo també ja et vaig dir, que aquest any m'has fet venir ganes d'uns quants llibres i que molts no eren coincidències casuals sinó que he seguit les teves recomanacions. Quan comencis amb la Rojals, comença pel començament, tens raó, serà millor.

      Elimina
  4. Jo d'aquests he llegit "els vells amics" de la Carme Soler i em va agradar molt, de fet tot el què he llegit d'ella m'agrada...
    Jo de moment no m'he fet cap il·lusió, l'única que tota la família tinguem salut. Has fet una felicitació molt creativa fent servir coses ben quotidianes!!!
    Bona nit, Carme i un molt Bon Any Nou per a tu i tots els que estimes i que t'estimen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon any 2019, M Roser! La salut és el més important, tens molta raó!

      Ningú m'havia parlat d'aquest llibre de la Sílvia Soler, el vaig comprar perquè, com tu dius, tot el que he llegit d'ella m'agrada. Segurament aquest també. Gràcies per la teva opinió.

      Elimina
  5. El de la Sílvia Soler "Els vells amics" el tinc en una altra edició: Columna. Em va agradar bastant.
    De la Care Santos encara tinc a la pila que esperen ser llegits el "Desig de xocolata"... quantes preses he menjat d'ençà que s'espera.
    El desig més potent que tinc per aquest 2019 ja el saps Carme: com el de la Consol. Llibertat per a les
    persones injustament tancades i República Catalana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segona recomanació de "Els ells amics". Gràcies. No et faci mandra la Care Santos, segur que t'agradarà. Però mentrestant no t'estiguis de la xocolata.

      Elimina
  6. Ja en deuràs fer un blog com el meu, de tantes lectures!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que no, perquè fer ressenyes de llibres sempre em fa una mica de mandra, no m'agrada gaire. Només si hi ha alguna cosa molt especial que m'agradi destacar o compartir, sento la necessitat d'escriure'n alguna cosa.

      Elimina
  7. Gràcies pel desig d'un bon any, Carme; també per a tu espero que sigui ben satisfactori. Tot i que l'actualitat política marcarà el curs dels propers mesos, i no precisament per omplir-nos d'alegria...
    Quina immensa quantitat de llibres que has llegit, Carme! Al seu costat, els que he llegit jo són un nombre ben ridícul! Tindré en compte les teves preferències perquè de segur que em serviran de guia.
    Una abraçada, bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse, no podem evitar estar pendent de l'actualitat política i judicial d'aquest país one s barreja tot de la pitjor manera. Però malgrat tot, intentarem que sigui un bon any, farem el que podrem.

      No té mèrit llegir tants llibres tenint eltemps que jo tinc. Segurament tenen més mèrit llector els teus, siguin quants siguin, amb el poquet temps que disposes. Això sí, és molt possible que les meves preferències també t'agradin a tu... jo diria que tenim sensibilitats semblants. Una abraçada d'any nou!!!

      Elimina
  8. Molt bon any nou!!! dels teus propòsits lectors n'hi ha una que ja he llegit, el de la Marta Orriols, i un que hauria d'haver llegit però que ha quedat a mitges precissament per llegir el de la Marta Orriols, el de la Marta Rojals.

    Aviam si el reprenc, però això d'estar a un club de lectura em porta de bòlid!

    A cal Xexu he dit que em proposo llegir al marge del club, i em proposo Murakami. Aviam si compleixo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon any, rits!

      El de la Marta Orriols l'estic llegint ara, vaig per la meitat i he de dir que compleix amb escreix totes les expectatives que m'havia creat després de les recomanacciins que me n'havien fet. Llegiré més Marta Orriols, sense cap dubte. La Marta Rojals, tampoc la deixaré de petja, li vaig llegint totes les novel·les. I els articles.

      Jo soc massa anàrquica llegint per ser d'un club de lectura, i això que molts cops m'ho he plantejat, per poder comentar allò que llegeixo, sobretot quan m'agrada molt i a vegades em quedo amb les ganes de compartir-ho, però sempre acabo decidint que no, que no, que ja llegeixo al meu rotllo. Ja ens explicaràs la teva experiència Murakami.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars