Tercer dia: potser endevinareu les comarques, avui.Aquest carreró tan bonic que està acompanyat de xipressos, en porta fins al cementiri.
I aquest poble pertany a una comarca gironina. Aquesta església dedicada a Santa Coloma, si la mirem des de l'altre costat, té al darrere un fons impressionant i magnífic de muntanya. I aquest poble pertany a una de les comarques del nord del país.

Comentaris

 1. Amb les pistes d'avui he tingut més sort. :-)

  Després de fer un volt (virtual) per unes quantes poblacions gironines, em sembla que he trobat el primer poble. Aposto per AIGUAVIVA (Gironès)

  Pel que fa a la segona foto, la pista de Santa Coloma ha estat definitiva per poder identificar-la. Es tracta de l'església parroquial de Santa Coloma a ARSÈGUEL (Alt Urgell).

  ResponElimina
 2. Respostes
  1. Si tu la coneixes poc! Sempre he pensat tot el contrari... que coneixes molt bé el territori. Segur que no sé seqüènciar bé les pistes i ho poso massa complicat. De tota manera. Avui ja tenim un encertant que segur que endevines qui és.

   Elimina
 3. Mc!! Doncs a la tercera ho has encertat de ple! No només les comarquea com deia el meu títol, sinó les poblacions també. Em guardo el teu comentari per si algú vol continuar jugant.

  ResponElimina
 4. Aquest dies no estic gaire en forma i em fa mandra pensar i investigar, però gaudeixo mirant el què endevinen els altres...
  L'altre dia et vaig posar alguns comentaris i em deia que es veurien quan els haguessis controlat( mes o menys)

  ResponElimina
  Respostes

  1. Doncs ara, ja es poden veure... per fi!
   Ens hi anem acostant, queden dos dies i més pistes noves, potser encara ho encertaràs sense investigar gaire.

   ELIMINA

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

El meu blog dels pobles

Entrades populars