Vinca i barana

D'una foto de la Marta Sempere a l'Instagram  @sempere_marta

Amago els pètals,
em recolzo a la barana
com qui reposa.
La vida continua 
i els colors són intensos
i no dormen.  Jo tampoc.
Només intento que cada dia
sigui un dia per estrenar.

Comentaris

  1. "Que cada dia sigui un dia per estrenar" és una bona divisa! I està bé estrenar-lo escrivint un bell poema com el teu, acompanyat d'una aquarel·la delicada, com sempre. Abraçades, Carmeta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre s'ha d'intentar estrenar-los de bona manera i els jubilats ens podem permetre moltes coses. Estrenar-lo pedalant i gaidir del país que tenim també és una molt bona manera. Com jo sempre dic, fem el que podem, August! Una abraçada.

      Elimina
  2. M'agrada, de bon matí, llegir-te amb aquest bon to vital!!...
    Des de la pau i el repos. Paraules clau que ajuden a sentir aquest goig de sentir-se viu i poder admirar la intensitat dels colors i donar gràcies cada dia...
    Molt maco!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Montse! Sempre els colors ens ajuden a viure.
      Una abraçada.

      Elimina
  3. Cada dia anem d'estrena. Aprofitem'ho abans que arribi la temporada de rebaixes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arribarà, esclar, però de moment aprofitem-ho. Una abraçada.

      Elimina
  4. Cada dia podem estrenar nous colors, intentar-ho ja és una gran cosa.
    Què bonic ho dius!.

    Aferradetes, nina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els colors són una gran ajuda per estrenar els dies. Al menys per a mi. Els colors al cel, als núvols, a les flors, a les fotografies que feu tots plegats que m'agraden molt.

      Aferradetes, bonica!

      Elimina
  5. Amb aquestes rutines tan forçades que portem darrerament, no és senzill aconseguir que cada dia sigui un dia per estrenar, però sí que crec que amb la teva creativitat ho tens més fàcil. La creativitat obre l'escletxa perquè fugi la rutina. Que així sigui, Carme!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa, ja et pots imaginar que jo, com tothom, em sento a vegades aclaparada per aquesta rutina i pel fet que els dies són tan iguals. Però les ganes de fer-los nous i plens, fan que jo mateixa em digui aquestes coses. A veure si l'autoconvenciment funciona bé, que sí que funciona. Gràcies Teresa, que sigui així també per a tu, que de creativitat no te'n falta.

      Elimina
  6. No, no dorms, Carme, que estàs sempre molt inspirada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Procuro no adormir-me, però a vegades costa trobar la inspiració, però la busco almeu voltant i sempre trobo alguna cosa. Gràcies, Helena.

      Elimina
  7. Que cada dia hi hagi aquestes ganes d'estrenar posant-hi colors, paraules, imatges... i tot allò que ens desperti la il·lusió. De dies sense ganes n'hi haurà, malauradament, però almenys que predominin els altres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre hi ha dies bons i dies dolents (o no tan bons) com hiha moments de tota mena, però està clar que hem d'aprofitar els bons al màxim, que els dolents ja venen sense buscar-los.

      Elimina
  8. La vida continua i hem d'intentar posar-hi colors com aquesta bonica flor lila, mentre wns recolzem al seu costat... Tenim sort d'estrenar nous dies i que siguin ben diferents, però tots plens de llum!
    Petonets, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Diferents, diferents, en aquests anys que hem viscut no ho són gaire… però igualment els estrenem…. Bon vespre M Roser.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars