Hi ha la mar

Una foto d'en Xavier Pujol


Hi ha la mar,

la tardor sobre l'aigua,

futurs incerts.

Ens cal caminar junts

malgrat les giragonses.


Com els reflexos,

acompanyem-nos sempre.

Camins insòlits,

si cada barca nostra

formés part d'un estol!



Comentaris

  1. Què maca la foto! El Xavier en sap molt de captar moments. Tu en saps molt de posar-hi versos. La tardor sobre el mar... no hi pensem gaire en que la tardor és per tot arreu, també sobre el mar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Xavier sempre fa unes fotos fantàstiques i inspiradores... moltes gràcies, Laura T.

      Elimina
  2. Un estol de barques, com un conjunt de fulles sobre l'aigua, per què no? Com un grapat dels teus poemes, que podem gaudir, per sort, en el teu blog!

    ResponElimina
  3. Una fotografia i dues tankes. El futur i la companyia: dues paraules que descriuen algunes actituds del que necessitem.
    All you need is...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Love, love... love is all you need!

      Les persones humanes encara estem a les beceroles de la cooperació i de la col·laboració amb els altres... ens falten segles d'aprenentatge. No hem après res. Personalment i individualment sí, moltes persones han après molt, però col·lectivament som un autèntic desastre. I els pitjors sempre acaben tenint el poder...

      Elimina
  4. Preciosa aquesta foto...Les barques reposant al port i les fulles seques de tardor surant sobre l'aigua blava del mar que és com un mirall que reflecteix tot l'entorn, arrissant els pals de les barques, que la mar gronxa fluixet!
    Bon diumenge, Carme.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars