Relats conjunts d'octubre: la fi de la llei seca


- Semblaven tot uns senyors, però ara mite'ls, només que han tancat els bars, ja  han perdut el control. 
Es troben cada vespre en alguna casa, sempre són més de sis, van sense mascaretes, i no tenen cap interès a guardar la distància i com pots veure, s'emborratxen com uns desgraciats. 

- Però què dius? Si aquesta foto és antiga, és de quan van abolir la llei seca.

- I que m'has de dir tu a mi? Si jo mateix la vaig fer! 

- Si tu també hi eres, doncs, què crítiques? Ets tan desgraciat com ells.

- Ep! Que jo no hi era... no cal que m'insultis! Tu no has sentit a parlar de la Finestra indiscreta? I dels teleobjectius? La vaig fer ahir mateix des del balcó de casa meva.

- I saps qui són? 

- Sí que ho sé, però no ho diré pas en públic, podria acabar a la presó jo, en llocs d'acabar-hi ells. 



 

Comentaris

  1. Millor que no digueu els noms. Aquell que gairebé no es veu, amb ulleres i barret se m'assembla sospitosament...

    ResponElimina
  2. Els policies de balcó s'estan posant de moda ! .... però el personal hauria de ser auto-responsable del que fa i del implique als demés i no prendre-ho tant a la babalà ..... al final , acabarem tots contagiats i amb estat policial per arrodonir-lo ....
    Salut !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ho tindrem tot, malaltia i estat policial... som uns cracks, realment, no anem bé!
      Salut, Artur!

      Elimina
  3. Jolines, quina bacanal vinícola que s'han muntat aquests paios...
    Sinó hi posem fre, acabarem tots estimbats , no costa tant prendre precaucions, mecatxis! El problema és que aquí no hi ha fi de la llei seca, però cadascú fa el què vol...
    Bon vespre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No costa tant, no! Però.... Sembla que sí, que hi ha gent a qui li costa molt de ser una mica responsable... i a mi el que em em costa és i tendre-ho... bon dia!

      Elimina
  4. Caram, caram, ara m'he quedat intrigat amb qui són aquests personatges, segurament la foto la pagarien bé alguns mitjans!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si pagarien bé o no, però saps què XeXu? Tot quedaria en un dels molts "escàndols" d'aquest país, amb una mica de lletra escrita i prou, res més. Aquí no passa mai res. Total, de persones que dicten lleis que ells mateixos no respecten, per aquí, en tenim el cul pelat... i a sobre ens hi acostumem...

      Elimina
  5. Potser m'equivoco però jo tinc molt clar qui son aquests de la foto. Si han sortit en blanc i negre és perquè viuen en blanc i negre, enyorant aquells temps que representa que hauríem d'haver deixat enrere però que ells no han abandonat mai perquè això els faria perdre els privilegis dels que gaudeixen. L'última frase del relat em confirma les meves sospites, així que jo tampoc diré res més... per si de cas, ;-)


    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que l'encertes de ple, Mc! Els mateixos exactament que se salten tots mena de lleis a la torera, però que sempre estan coberts d'espatlles i a qui els jutges i les fiscalies els hi afinen sempre tot, tant si és per anar a favor seu, com per anar en contra dels seus opositors polítics....

      Elimina
  6. La llei seca no hauria d'haver-se donat mai. Encara feia venir més ganes de beure. Però les ganes de ficar-se amb tot dels governs, que són com pares, sempre han existit. La imatge és punyent, i el teu relat també!

    ResponElimina
  7. Va, parlem clar... tots ells són polítics!! Sí, polítics dels més diversos partits, que cara al públic s'insulten i es falten al respecte però que són incapaços de comportar-se ells mateixos com cal en uns temps difícils com els què vivim.
    Molt bo, Carme!!
    Per si un cas jo no ho diria massa que la foto la vas fer tu. Que no surti d'aquí ;-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. I no només polítics, Assumpta! No només polítics... hi ha molta més gent en aquest país que no compleixen les lleis que ells mateixos imposen... doncs això... tens raó, que no surti d'aquí. Gràcies, guapa!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars