Porta verda



"Què hi haurà, darrere la porta verda?" Grup Cul de sac


Diu la cançó que darrere la porta verda se sent un piano.  I el misteri es renova cada dia, cada cop que sona una sola nota o tota una peça de música.  Però ella sap la solució del misteri. No hi fa res que se senti un piano: darrere la porta verda no hi ha ningú, quasi mai no hi ha ningú. Només és manté el dubte, si accepta d'una vegada per totes que no hi ha ningú o si truca i truca per comprovar-ho un cop i un altre. Tant se val.   No hi ha sorpresa, el resultat es sempre el mateix.  




Comentaris

  1. Un piano que amb suaus arpegis posaria música a les teves paraules.

    ResponElimina
  2. Siguis realista o romàntica, el resultat és sempre el mateix. Topar amb la paret de la realitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com sempre, l'encertes del tot amb la teva interpretació. Gràcies de nou.

      Elimina
  3. El nostre timbre es va trencar. Sense so. Un home va venir a reparar-lo. Em va preguntar quin número és el nostre apartament. Vaig dir 18. L’home va prémer el número 18 i hi va haver algú que va respondre tot i que el meu apartament estava buit ... 18 era un apartament on la dona acabava de morir. M'havia donat per casualitat el número equivocat. El 18 és el meu aniversari! L'apartament és 14.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això podria ser un bon conte!!!! Quines coses!
      I el timbre es va poder reparar o no?

      Elimina
  4. Si se senten les notes d'un piano, potser les imagina , però sempre pot comprobar si hi ha algú, si truca i no obren se n'endurà un disgust, però seria bo que ho fes, perquè igual la porta s'obre i s'endú l'alegria de la seva vida...
    Bon vespre, Carme.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars