Mallerengues de totes menes



No es veuen gaire bé a la foto, però a la menjadora d'ocells que hem posat sota el nesprer, sempre hi venen mallerengues.  En venen de diverses menes: carboneres, emplomallades, blaves i petites. 





Comentaris

  1. Oh, has tornat a pintar ;). No recordava què era una mallerenga, recorde vagament que una blocaire de fa temps usava aquesta paraula per al seu perfil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no els he dibuixat ara, els tenia de l'època d Paint. I em va fer gràcia buscar-los, ja que no les sé fotografiar de prop.

      Recordo la blocaire que usava aquest perfil. Ara a l'Instagram hi hauna persona que també l'usa. Jo no crec que sigui la mateixaersona, però sempre me la recorda. Són molt boniques i variades les mallerengues.

      Elimina
  2. Les mallerengues és com si fossin les teves filloles.
    Enguany es mengen la mona per endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són unes golafres, al menys ja porten 10 mones per endavant. Fa goig de veure que vinguin tan contentes i bastant confiades.

      Elimina
  3. Recordo aquestes mallerengues que havies dibuixat...Deuen estar molt contentes si a més de pintar-les , els hi poseu una menjadora!!!
    Bon vespre, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No paren de venir, sempre n'hi ha alguna... bon vespre, M Roser!

      Elimina
  4. Caram, les tens totes ben classificades!

    ResponElimina
  5. Al teu blog també ens hi apropem com les mallerengues al teu nesprer!

    ResponElimina
  6. Estimades mallerengues, em fas recordar les que sempre venien sota les alzines, a una menjadora que els havíem posat. Tenen fama de xerrar molt: "xerres comuna mallerenga", diuen. Gràcies per aquests bonics dibuixos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És bonic posar una menjadora pels ocells, oi? Jo no les senti gaire, però segur que és perquè són tan golafres que no poden menjar i xerrar a la vegada ... he, he, he... mengen molt. No donem l'abast a omplir la menjadora! Gràcies a tu, Olga, per venir per aquí.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars