Article 19 dels DDH



Doncs no, no és la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell la que decideix quines coses són o no drets humans, com li van  preguntar al judici de la vergonya. Hi ha una declaració dels Drets Humans de l'ONU, que és  reconeguda internacionalment. Aquest any, i no pas per casualitat, els trobem a les cortines de l'exposició de Plensa, escrits a les parets de Sant Feliu de  Codines i a molts altres llocs, perquè necessitem recordar-los i protegir-los constantment, perquè estant essent vulnerats. 

Gràcies a la gent de Sant Feliu per aquest mural tan aclaridor.

Comentaris

  1. Cal tenir-los molt presents els Drets Humans. Mai està de més recordar-los però, en aquests moments, és imprescindible fer-ho perquè sembla que alguns els han oblidat gairebé del tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet no se si se n'han oblidat o potser més aviat és que no els han tingut mai en compte, ni se'ls han cregut mai.

      Elimina
  2. La magistrada del sainet que va interrogar la presidenta Carme Forcadell semblava enemiga dels drets humans i intentant ridiculitzar la política, va ridiculitzar la fiscalia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Ridícul espantós, però vpm que tenen el poder no els importa el ridícul.

      Elimina
  3. Ho trobo una idea magnífica, això d'omplir els murs amb els diferents articles de la declaració dels drets humans, tots els pobles ho haurien de fer i així mai se li oblidarien a ningú...Felicitats a tots els que ho porten a terme!
    Bona nit, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada poble en podria triar un! A veure si s'hi animen.
      Bona nit, M Roser.

      Elimina
  4. Potser no tinc una visió objectiva, però penso que el nivell dels nostres polítics ha quedat més que demostrat que està molt per sobre de molts dels polítics espanyols i igualment el nivell dels juristes d'una banda i de l'altra. Se n'haurien de donar vergonya. Volen tenir la sang freda però la ràbia i la impotència per poder demostrar el relat fictici els cega i els fa perdre els papers.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc la puc tenir molt objectiva, la visió, però crec que és tan flagrant la diferència que encara que ens tu o jo ens esbiaixem una mica queda diferència per estona. Estan cegats, és ben bé així.

      Elimina
  5. Es creuen les seves pròpies mentides, no hi poden fer més. Però no poden fer-nos-les fer creure a nosaltres.

    ResponElimina
  6. La fiscal Madrigal és tan penosa que no sé com ha pogut arribar a aquesta posició. No coneixen els drets humans perquè els són igual, no pensen fer-ne cap ús.

    ResponElimina
  7. Necessitem més parets com aquestes a cada racó.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars