Llibres de Sant Jordi 2024

Llibres per a mi

Llibres per als joves, que també llegiré jo,  per descomptat.


El llibres per als meus nets, que potser també acabaré llegint.

 

Comentaris

  1. Bona lectura per a tots.
    Prenc nota d'uns quants. ;-)

    Aferradetes, preciosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La majoria són autors que ja conec i que m'agraden. He provat sort amb Fabio Genovesi i amb Marc-Uwe Kling. A veure...

      Aferradeters, bonica!

      Elimina
  2. Una bona collita.

    El Murakami ja el tinc demanant tanda a la meva llista de lectures i amb moltes ganes de llegir-lo. No ens el podíem deixar perdre, oi? :-)

    De la resta, només he llegit "QualityLand" que em va agradar molt, sobretot aquesta primera part, però la segona, que va sortir en català l'any passat, tampoc està gens malament. Són llibres molt divertits, malgrat que el futur que ens presenten (ben possible tal com van les coses) no fa gaire gràcia.

    Abraçades!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que no ens el podem deixar perdre. Fa temps, ara, que no llegeixo un Murakami i també l'espero amb moltes ganes.

      Quality Land l'he comprat per al meu gendre i ja li vaig dir que hi havia una continuació, que si li agradava ja teníem llibre per a la propera ocasió.

      I la Blanca Busquets és una autora que m'agrada molt, tot i que aquesta no és la seva millor novel·la, en cap cas. I en Pep Puig també m'agrada, i aquesta també, fa històries senzilles, sense complicacions excessives, però crec que coincidim amb el tipus de sensibilitat, perquè m'agrada molt com ho explica.

      I El calamar gegant, també m'ha agradat... vaig confiar en Periscopi, perquè fan una tria que m'agrada sempre.

      Ja veus que faig trampa i em llegeixo alguns llibres abans de regalar-los, però és que tinc lectors ben diferents a la família i he de saber si cada llibre fa per a un o l'altre. El meu fill i la meva filla no es poden intercanviar gaire els llibres. El calamar gegant per a ell (mig històric, mig filosòfic, mig narració) I el del Pep Puig per a ella, una història bonica i senzilla.

      Apa que tenim feina a continuar els lectures...
      Abraçades, Mc!

      Elimina
  3. Hi ha hagut una bona collita, eh !!, felicitats i bona lectura ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! No ens podem queixar. Gràcies!
      Ara a passar-ho bé llegint.

      Elimina



  4. El dia despues de S.Jorge tuve que ir a la capital pues ese dia como es el patrón de la ciudad era fiesta, pero no pude ir a la feria del libro, así es que lo dejaré para cuando se celebre aquí que será en otoño como de costumbre.

    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, sí, cadascú ha de mantenir els seus costums i fer les coses a la seva manera.

      Una abraçada.

      Elimina
  5. Treu llibre els mots
    que em facin somiar,
    després escriuré.

    qui sap si...

    ResponElimina
  6. Ets com el meu pare, que ho llegeix tot, i prest. Jo tinc les meves limitacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc temps, ara que ja no treballo i sí, sempre he llegit molt de pressa. A vegades massa. Ara em plantejo rellegir-ne dos que considero que vaig pasar massa via.

      Elimina
  7. Quin misteri! Quins són els dos que et penses rellegir? Ja diràs. I, per cert, que tal el Murakami? Jo el vaig seguir molt fins a 1Q84, que em va semblar molt i molt fluix, i des de llavors el tinc al congelador...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo soc molt fan de Murakami i 1Q84 em va agradar molt. Aquest encara no l'he començat. Ja t'ho diré. Tot i que no sé si et servirà la meva opinió perquè veig que en 1Q84 no coincidim gens. A mi és un dels que més m'ha agradat.

      Els dos que penso rellegir, per raons oposades l'un de l'altre són:
      "La Colère et l'Envie" d'Alice Renard, que em va agradar molt, el vaig trobar molt poètic i vaig pensar que tenia moltes frases i molts fragments per recordar, però no me'ls vaig apuntar i ara ho vull fer.

      L'altre és "Et vaig donar els ulls i vas mirar les tenebres" d'Irene Solà, que no em va agradar gens ni mica , però persones amb qui coincideixo habitualment en els gustos lectors, me n'han dit coses bones que jo no vaig saber veure i faré un segon intent.

      Elimina
    2. Buenas tardes Carme, felicitaciones por tu blog muy interesante y los libros que disfrutas leyendo y conociendo un poquito de la vida. Algunos otros, Haruki Murakami "Crónica del pájaro que da cuerda al mundo" y del recientemente fallecido Paul Auster "4 3 2 1". Salud y paz

      Elimina
    3. Sí, m'encanta Murakami i aquest que em dius, també l'he llegit. Em costa més de connectar amb Paul Auter, però també n'he llegit alguns.
      Salut, Antonio!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

El meu blog dels pobles

Entrades populars