La coca de carbassa de l'Ada, en format individual
Doncs, finalment he fet la coca esbojarrada de l'Ada. L'he fet en format Magdalena. Les que són ondulades tenen xocolata a dins i les que són llises no.
Després que la Laura s'hi posés m'hi vaig posar jo.
Avisos: No us cregueu que la carbassa ha d'estar tantes hores al forn... La recepta boja tenia les seves cosetes... he, he, he.
Ah! I si fas servir oli d’oliva, no explota pas. Comprovat!
Per celebrar que avui és 13 de maig i fa 13 anys que tinc un blog on col·lecciono moments! Esteu convidats. Ha quedat molt bona!
Tenen molt bona pinta. No m'acaba d'agradar la carabassa però potser així, en forma de pastís (i amb xocolata), canviaria d'opinió. :-D
ResponSuprimeixGràcies pel convit i moltíssimes felicitats pels 13 anys de blog. Per molts anys!!!
Segur que sí, les de xocolata són boníssimes i si no et dic que són de carbassa, no ho endevines... he, he, he...
SuprimeixAh! I gràcies per la felicitació!!!
SuprimeixM'apunto a la coca, gràcies. Jo també sóc un fan de la coca (de menjar!)
ResponSuprimeixI per molts anys. A tu i al blog.
SuprimeixT'agradarà la de carbassa, segur!
SuprimeixMoltes Gràcies!
Bon aniversari ! i felicitats per la vostra traça amb la carabassa ;)
ResponSuprimeixMoltes gràcies, dobles, Artur!!!
SuprimeixI va, i jo arribo tard, segur que ja no en queden! Bé, ja sabia jo que s'aniria fent cadena de coques de carbassa aquí... Per molts anys, Carme! Per molts anys al Col·lecció de Moments, que en fa molts que ens fa gaudir de moments a tots nosaltres. I que duri!
ResponSuprimeixMoltes gràcies, XeXu, la veritat és que queda més esponjosa que la típica coca de iogurt!
SuprimeixVa Xexu, anima't i que la cadena no es trenqui!
SuprimeixNo el veig jo per la labor...
SuprimeixTenen molt bona pinta, Carme! No és que m'agradi gaire la carbassa, però així i amb xocolata han de ser bones, hehe!
ResponSuprimeixI enhorabona pels 13 anys del teu blog!
Doncs sí, queda molt bona amb xocolata!!!!
SuprimeixGràcies, Núria!!!
Felicitats, que 13 ja en són uns quants i més en els temps que corren. I la teva versió de la coca en magdalenes té molt bona pinta i segur que molt bon gust també. Llàstima que no ens puguem desplaçar que sinó vindriem tots.
ResponSuprimeixGràcies, Laura!
SuprimeixQuan ens podrem desplaçar, haurem de fer un berenar a base de les variants de la coca de carbassa.
Caram quina bona pinta, a mi que m'agrada la carbassa i la xocolata...Espero no arribar massa tard i que encara en quedi alguna!
ResponSuprimeixPetonets, Carme.
Queda una combinació, boníssima!!!!
Suprimeix