Passejada per la rambleta


Després d'haver trobat aquell lloc especial, el més bell, el que et transporta en una altra dimensió, que et fa viure més enllà del teu temps, m'agradaria senzillament passejar poc a poc per la rambla, sota els arbres, amb la fresca d'aquesta tarda ennuvolada. 

Sense cap objectiu concret, només gaudint de l'intercanvi generós de percepcions, d’estímuls exteriors i interiors, de mirar, de sentir, d'escoltar, de paraules, de converses, de pensaments i d'experiències viscudes i després seure a prendre un cafè mentre ens meravellem que tot plegat succeeixi amb tanta facilitat.




Comentaris

  1. Fa temps que no passejo per aquest lloc. Quan hi torni intentaré percebre aquestes sensacions que tant bé ens descrius.
    Si vaig a Sant Joan de les Abadesses l'encertaria?

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'encertes del tot. És una rambla petitona i encantadora. Els dissabtes d'estiu hi fan sardanes i cada estiu algun cop o altre (o més d'un) hi fem cap.

      Elimina
  2. Sense cap objectiu concret és la manera més bona per passejar, amarar-se de tot el que t'envolta.

    Una diferència brutal entre els edificis.

    Aferradetes, nina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser hauria pogut deixar de banda l'edifici de la dreta, però em va semblar que així quedava més emmarcada la Rambla i que si no, potser no s'enendria bé. I tens raó, quin contrast que fan!

      Aferradetes de passejada, Paula!

      Elimina
  3. Un bon contrast, l'esgésia antiga i les cases noves de la rambla...M'agradaria amarar-me d totes aquestes coses que tu dius i després asseguda a la rambla anar-les interioritzant...
    Bon vespre, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A vegades només s'ha de trobar un bon lloc, on t'hi trobis bé, M Roser!
      Bon dimecres, M Roser!

      Elimina
  4. Em sonava molt aquest lloc, però no sabia dir on era. Ja veig que s'ha ressolt el misteri amb en Xavier, dubto que l'hagués encertada mai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Xavier és un crack! A vegades és difícil reconèixer els llocs amb una sola foto.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars