Diumenge

Comentaris

 1. Doncs em sembla que aquesta me la perdré. No seré a Barcelona, però a més ara és l'hora de l'acció política valenta, i no sé si estem en disposició de fer-la.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No semblem molt decidits no... cosa que és comprensible per la dificultat, però... deixarem perdre tot el que s`'ha ganyat fins ara?

   Elimina
 2. No la trobeu una mica bèl·lica, aquesta imatge???
  Tots a la mani!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per què? està senyalant l'estrella, no? Més aviat em sembla un cobrador d'autobús dels de l'any de la picor que portaven una cartereta penjada com aquest noi... he, he, he...

   Elimina
 3. Segur que serà un èxit!!

  Per cert, segons l'autor del cartell, el personatge de la imatge assenyala la República fent el gest de l'estàtua de Colom (pel lloc de la manifestació). I no és un noi, és una noia. El dibuix és un homenatge a Marina Ginestà, una miliciana republicana de la guerra civil, per això porta aquest uniforme característic de l'època.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Segur que sí!

   Gràcies Mc, per aquesta explicació que no sabia. La primera part, la del gest de Colom, la vaig pensar, precisament pel lloc de la mani, però de la resta no en tenia ni idea. No havia ni vist que era una dona. Marina Ginestà! M'agrada molt saber-ho.

   Elimina
 4. sempre endavant, el poble no afluixa i si els polítics no tiren del carro ho farem el poble

  ResponElimina
 5. Por la LIBERTAD, DIGNIDAD, JUSTICIA. Todo ser humano es igual a los demás a la vez que diferente y eso se debe respetar siempre.
  "Si tu l'estires fort per aquí,
  i jo l'estiro fort per allà,
  segur que tomba, tomba, tomba,
  i ens podrem alliberar".

  ResponElimina
  Respostes
  1. No debemos parar, pacificamente hasta conseguir las tres: libertad, dignidad y justícia.
   Vamos a seguir tirando...

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

El meu blog dels pobles

Entrades populars