Cortines de llum


Bressol de llum.
La nit plena de sols.
Dansen al vent
i a les mans dels infants,
una tarda d'hivern.



Comentaris

 1. Bona la metàfora del bressol com a origen de la llum, en ple hivern! D'on és aquesta imatge?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquesta imatge és del dia 9 de gener als jardins de l'Hospital de Sant Pau. Van fer un muntatge molt gran i molt bonic de llums que va durar totes les festes de Nadal. Aquest era l'últim dia que el feien.

   Aquestes cortines de llum era un del molts muntatges que hi havia. Experiències boniques.

   Elimina
 2. Quina foto més bonica, Carme!.
  El poema la descriu perfectament.

  Aferradetes, nina.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El muntatge de llums era molt bonic, i feia de bon fotografiar. D'altres muntatges veïns que hi havia, també eren bonics però amb la fosca que hi havia costaven de fotografiar. Moltes gràcies, Paula.

   Aferradetes, bonica!

   Elimina
 3. Qualsevol nit les mans dels infants es poden omplir de sols.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Se les omplien, sí. Surten els nens de casa, encara que no es veuen gaire, Al mig la Núria amb la càmera de fotos a la mà, al seu costat la Joana amb la caputxa posada i més a la dreta en Jan i en Guillem a la dreta del tot. Va ser una tarda-vespre d'hivern ben bonica.

   Elimina
 4. Ostres, on és això? Ha de ser molt xulo passejar-se entre les cortines de llum!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Era als jardins de l'Hospital de Sant Pau. Totes els dies de les festes de Nadal hi havia tota una colla de muntatges diversos de llums, molt bonics. Em sembla que era el primer any que ho feien, però també em va semblar que tenien intenció de repetir l'any que ve. Van tenir molta gent, costava de trobar entrades.

   Elimina
 5. Caram, quina foto més bonica, només per admirar la claror d'aquesta preciosa cortina de llum, ja val la pena de sortir al carrer encara que faci fred!
  Als jardins del palau de Pedralbes, també van fer una explosió de llum que era molt bonica, jo la vaig veure per a tele. Ja li demanaré alguna foto a ma germana que hi va anar...
  Bon diumenge, Carme.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raò, també ho vaig sentir això dels jardins de Pedralbes, però no hi vaig anar. A l'Hospital demà Sant Pau m'hi vaig endur tota la família.

   Bon diumenge, M Roser.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

El meu blog dels pobles

Entrades populars