Gerro de flors


Tot sovint, ell li portava flors.  Uns ramets de flors preciosos. Un dia eren clavells, Un alte dia gerberes. Un altre dia un ram combinat de fors petites i silvestres.  

A ella i agradaven molt les flors, però li feia molta pena que es pansissin tan de pressa.  Li sabia greu dir-li,  per no semblar que les hi despreciava.  Ho feia amb tanta il·lusió i tanta dolçor que no sabia com fer-ho. Tot i així,  un dia quan un dels ramets ja s'estava pansint,  ella li va preguntar.  No et sap greu que es panseixin les flors tan aviat i que les puguem gaudir tan poc?   Ell va contestar que sí que era una llàstima, però no va allargar més la conversa.

A partir d'aquell moment, però,  ell li va continuar portant flors,  cada setmana,  només que les d'ara, eren dibuixades.  Dibuixades de flors reals i fins i tot inventades.  Feia les flors més divertides que us pugueu imaginar. 




Comentaris

  1. Sembla que va entendre el missatge.😉
    També em fa pena que es panseixin tan aviat, per això m'agrada veure-les però no tallar-les. Tu ho tens més fàcil, perquè les saps dibuixar.

    Aferradetes de tot color, nina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també em fa pena tallar-les. Tampoc duren gaire a la planta, però al menys és la seva vida natural.

      Aferradetes, bonica!

      Elimina
  2. Però les flors seques també són maques, i es poden conservar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, sí, esclar, però no totes les flors s'assequen bé, n'hi ha que es panseixen i que es fan malbé.

      Elimina
  3. Va trobar una bona alternativa ! :)
    Salut !!

    ResponElimina

  4. Veig que darrerament el romanticisme és el teu tema que et surt a flor ( mai millor dit) de pell, deu ser la primavera...Ell va trobar una bona solució! És clar que també li podria fer un jardinet ben a prop i plantar-ne de tots colors!
    Bon cap de setmana, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Demanar un jardinet ja seriademanar massa... he, he, he...

      Elimina
  5. Respostes
    1. Vam anar a veure una exposició d'aquerel·les de flors, d'un amic que desgraciadment va morir i era tan bonica i tan perdurable, que em vaig imaginar que tenir a casa tota una paret de flors pintades, no seria gens de mala idea.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars