Cinc afirmacions




Continuo el joc d'en Xexu de les cinc afirmacions. Una d'elles és falsa. 
A veure si endevineu quina és:

1.- En un camping d'Alemanya, vam patir una estampida de vaques.
2.- He viscut a 14 cases diferents i a 9 municipis diferents.
3.- Una vegada vaig anar a comprar en cotxe i vaig oblidar-me el cotxe i vaig tornar a peu.
4.- En tota la vida blocaire he tingut més de 20 blogs.
5.- Ens han entrat a robar a casa tres vegades i no ens han pres mai res de valor.

Comentaris

  1. La tercera sé segur que és certa hehehe ho vas explicar a un dels teus 20 blogs hehehe

    Va, dic que la falsa és la 5

    Acabo de donar més pistes al MEU blog

    ResponElimina
  2. La 3 em sembla la més xocant, per això (i per la pista de l'Assumpta :-D) la descarto. Em quedo amb la 1, a veure que tal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la 1 és ben certa. Era un camping molt gran i molt buit. vam posar la tenda molt separada de totes les altres i darrera la tenda vam posar el cotxe, de través. Era un 4L blanc i crec que vam tenir sort d'això que el blanc, amb la mica de lluna que hi havia, es veia prou com per desviar-les. Vam sentir uns trots molt forts a mitja nit i pensàvem que eren cavalls, saltaven els vents de la tenda de les piquetes i ens vam haver d'agafar als pals perquè no es tombessin. De sobte, vam veure l'ombra d'un cap d'una vaca dibuixada sobre la tenda, així vam saber que eren vaques, no sabria dir quan va durar, però vam pasar molta por. Al cap dels minuts que fossin, tot va tornar a quedar en calma. Les vaques s'havien allunyat i vam poder tornar a tensar la tensa i mirar de continuar dormint. Va ser aleshores que ens vam adonar que segurament el cotxe ens havia salvat, la tenda era blau fosc i no es veia gaire en la fosca de la nit. Una aventura que no oblidarem.

      Elimina
  3. L'Assumpta ja descarta dues opcions, no hi ha motius per dubtar de la seva memòria. Bé, això dels 20 blogs pot ser part de la broma, però jo m'ho crec, perquè n'has tingut la tira. Això de les vaques també em sembla factible, així que em quedaré també amb la 5, ni que sigui per la por que em fa que m'entrin a casa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, també és cert que ens han entrat a casa tres vegades amb la intenció de robar i que cap de les tres ens han robat res que valguñes la pena) serà perquè no hi havia gran cosa, potser. La primera vegada encara vivíem a Barcelona en un pis, era un àtic petit i ens van entrat per la porta de la terrassa des del terrat. És van endur una ràdio transistor que l'únic avalor que tenia és que no en teníem d'alytra i que era de "disseny" molt xula, però no valia molts diners. I es van endur tots els diners que teníem a casa, però eren molt poquets. No ho recordo exactament, però com 500 o 1000 pessetees de l'època. No ho sé jo recordo com si ara ens haguessin robat 20 o 30 euros. Vam trobar tota la casa remenade i tot fer un caos, això sí.

      La segona igual, ja vivíem a la mateixa casa que som ara, i ho vam trobar tot remenat, tot fora dels armaris i calaixos, però no faltava cap objecte. Només els diners i altre cop en teníem pocs, a casa (a casa i a tot arreu) he, he, he...

      I la darrera, va ser fa pocs mesos mentre érem al teatre. Ara tenim alarma i va sonar l'alarma, van venir els mossos, ens van avisar per telèfon i aquest cop, ni van remenar, ni van robar, només vam trobar forçada la finestra i un parell de calaixos oberts, res més. No vam trobar a faltar res.

      Si això no e´s sort, ja m'explicaràs!!!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Doncs l'has encertat, Artur, només he viscut en 12 llocs i 7 municipis... ho havia inflat una mica...

      Elimina
    2. Doncs no en son pocs, eh !! hehehe

      Elimina
  5. La falsa és la 1. Les vaques no s'atrevirien a envestir la teva tenda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha... quina gràcia que m'ha fet la teva afirmació!!!
      Tenint en compte com va anar tot, potser tinguis raó... Jo donava el mèrit al cotxe, però tot es pot mirar de moltes maneres. Ho he explicat a la resposta d'en Mc!!!

      Elimina
    2. Això sí, la por que vam passar, ja no te la sabria explicar... és d'aquelles coses que no hi vols pensar gaire i es difumina amb els anys, en fa més de quaranta.

      Elimina
  6. Jo hagués dit la 4 , que 20 són molts, però ja veig que no.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Comptant els col·lectius, sí, són més de 20, alguns dels quals vaig esborrar sense pensar-m'hi gaire, però la majoria subsisteixen aturats o no...

      Elimina
  7. Em costa molt, totes són extravagants! La segona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, ets molt intel·ligent i creativa en qualsevol cosa que fas! Em fa il·lusió haver-la encertat!

      Elimina
  8. Ho m'hauria decantat per la quarta, ja que més de 20 blogs em semblava que no podia ser... Però vaja, que t'ha passat cada cosa, pel que ens expliques... :-)) Gràcies per fer-nos riure una mica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. He, he, he... potser són tot just 21 o 22, però sí, sdes del començament i comptant els individuals, els col·lectius, els esborrats i tots, són més de 20.

      Elimina
  9. Jo crec que la falsa és la 4... Com a molt hauràs tingut vint blogs... heheh... i ara vaig a llegir les respostes per si trobe allí la solució!
    Ah, i m'encanta el dibuix! A mi també m'ha passat: he anat a treballar en cotxe i he tornat en metro i al dia següent pensava que m'havien furtat el cotxe i fins i tot vaig anar a denunciar-ho a la policia!

    Ah era la segona!! Doncs era prou creïble!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, era creïble, perquè tampoc hi ha molta diferència amb la realitat. He estat a 12 llocs vivint (comptant l'internat) i a 7 municipis diferents, perquè a Barcelona he viscut a tres pisos en diferents èpoques.

      Elimina
    2. A la Pleta del Riu Maló, prop de Cavallers, a la Vall de Boí, una nit també ens va estar rondant la tenda una vaca. I vèiem la seva ombra i la sentíem molt a prop de la tenda, tant que va ensopegar amb un vent. Per sort no ens va caure a sobre. No vaig dormir en tota la nit i l'endemà la vem canviar de lloc. (la tenda)

      Elimina
    3. Jo no recordosi vam dormir més o no, però juraria que no gaire... feia por que tornessin. Nosaltres com que ja anàvem de tornada a casa, ja vam desplegar la tenda i vam marxar, no crec que en cap cas ens haguéssim quedat més nits en aquell lloc.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars