Grafismes



Inventarem signes nous i desconeguts o recuperarem els més antics i oblidats per a poder expressar tot allò que fins ara no hem sabut com dir.

Comentaris

  1. No se pas si algú serà tan espavilat per saber desxifrar que volen dir aquests grafismes...M'agrada que n'hagin conservat un tros perquè el podem admirar!
    Bon vespre, Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si tenen cap sentit, semblen decoracions, però m'ha semblat que a tot, si volem se li pot donar un contingut, ni que sigui inventat.

      Elimina
  2. La poesia, dir el que volem que ens diguin i no ens han dit mai, i el que volem dir i tampoc hem dit mai, alguna cosa així deia Margarit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bonic! No sabia aquesta frase de Margarit. Gràcies, Helena!
      Segurament que el meu intent de fer poesia és ben bé aquest. Dir tot allò que no diem mai i que no sabrm ni com dir.

      Elimina
  3. De vegades penso que és debades voler construir nous llenguatges, ja que qui tingui la voluntat d'entendre'ns ho farà de la manera més directa i senzilla possible, i aquells que no vulguin entendre'ns seguiran sense fer-ho encara que tinguin totes les facilitats del món... I potser no val la pena perdre el temps amb qui no ens vol entendre...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per descomptat que tens raó, Montse.

      Jo em referia més aviat a la pròpia necessitat d'expressar algunes coses que a vegades no sabem com dir. Potser és que tinc "el vici" de comunicar o d'intentar comunicar. No tant pensant en si m'entenen o no, sinó en la satisfacció de comunicar-me de la millor manera i establir complicitats profundes.

      Elimina
  4. El que és segur és que aquestes decoracions tenien una intenció harmoniosa, potser fins i tot poètica.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars